Iafi Innovació
Iafi Innovació Assessorament Formació Difusió Qui som

 

IAFI Innovació es dedica a la transferència de coneixements per a la millora de l'eficiència i gestió empresarial. Oferim una resposta a la nece ssitat de noves solucions per a fonamentar decisions responsables amb l'entorn socio-econòmic, present i futur.

La innovació és el nostre valor afegit. El coneixement i l'experiència en la recerca, el desenvolupament de metodologies, així com el domini de recursos en els àmbits jurídic, comptable, econòmic i de les TIC, afins al nostre enfocament financer, garanteixen la qualitat i adequació dels serveis i la satisfacció dels nostres clients.

La nostra oferta es concreta en l'assessorament, la formació i la difusió.

 • Assessorament

  IAFI Innovació assessora en l'anàlisi i gestió en la presa de decisions de caire financer i econòmic a persones, empreses i entitats públiques, adequant-se a les seves necessitats d'informació i d'eficiència. Els nostres serveis afegeixen valor considerant els aspectes jurídics, tecnològics i humanístics.
 • Formació

  La dilatada experiència d'IAFI Innovació en la formació que demanda i reconeix el mercat, permet oferir una variada gamma de cursos que incorporen els aspectes legals, tecnològics i humanístics inherents a una visió actual del complex món financer.
 • Difusió

  El coneixement financer i de temàtiques afins es posa a disposició dels clients mitjançant la publicació d'articles, manuals didàctics i col·leccions temàtiques de llibres.
  IAFI Innovació proporciona també el suport informàtic adient pel seguiment dels seus serveis i productes.

 

 

 
Contacte | ©2007 Iafi Innovació Inici